Om os

Velkommen til A Lemon Story!

A Lemon Story har fokus på smykker til kvinden, der ønsker at udtrykke sin personlige stil gennem et lille twist af feminin boheme. Vores smykker tilføjer et let elegant og boblende udtryk med sirlige detaljer i materialet og unikke smykkesten i alle regnbuens farver. Vi tilbyder et bredt udvalg af smykker inden for vores verden af boheme og originalitet og har derfor både smykker med specielle smykkesten i flere farver samt smykker med et mere simpelt udtryk i enkle designs. Vi henter inspiration fra hele verden og er altid opdateret på de nyeste trends. Derfor elsker vi at tage rundt i verden og blive inspireret til nye styles og detaljer i vores smykker. Specielt er vi inspireret af Italiens varme og sprudlende energi, og derfor er vores smykker opkaldt efter italienske byer.


To ting har alle vores smykker til fælles: style og kvalitet.
Vores smykker er alle inspireret af den lette boheme styles mange detaljer. Vi elsker hvordan sirlige detaljer i materialet tilføjer en unik personlighed til det enkelte smykke. Den lette og feminine boheme stil kombinerer vi med kvindens powerfulde persona og udstråling. Derfor har vi fokus på smykker med unikke detaljer, der emmer af en powerfuld boho chic udstråling. Vi ønsker at vores smykker giver kvinden en følelse af at være noget helt specielt. Fordi det er hun. Og fordi et smykke ikke blot er et smykke. Et smykke er den detalje, der fuldender looket, tilføjer personlighed til udstrålingen og giver kvinden en følelse af power. 

 

Kvaliteten af vores smykker er ekstremt vigtig for os. Derfor er vores smykker fremstillet af kvalitetsmaterialer. Alle vores smykker er fremstillet i 925 sterling sølv undtagen vores Capri øreringe, der er fremstillet i messing og enkelte halskæder, der er fremstillet i metal for at give det feminine udtryk et råt twist. Alle smykkerne er nikkelfri. Alle smykkesten er natrur sten. Vores forgyldte smykker er forgyldt med enten 14 karat eller 18 karat guld og rosa guld med en 1 micron belægning. Denne belægning er tyk og giver derfor smykkernes overflade en lang holdbarhed. Vores forgyldte smykker skal min. holde 2 år afhængig af hvor ofte smykket bæres, og hvor godt det plejes. Du kan læse om pleje af dine A Lemon Story smykker her. Bæredygtighed er et vigitgt emne for os, og derfor producerer vi i små rater, så vi undgår spild. Det kan også medføre midlertidigt udsolgte varer, men det håber vi, at du har forståelse for. Vi designer vores smykker i samarbejde med vores leverandører i Jaipur, Indien, hvor vores smykker også er produceret. 


Hvert smykke har en specielt betydning for os og vi håber, at I bliver lige så fortryllede af smykkerne som os.

Følg med i vores smykkeunivers på
Instagram og Facebook.

De kærligste hilsner
Anne & Mie.

Følg os på Instagram